Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford 1800

Holbæk 'slår' sig på motorsport

F1800 
28/02/01 

Den danske IBC-bokseverdensmester, Dennis Holbæk er klar til at give tæv - ikke kun i ringen, men også på banen. Den danske verdensmester skifter i den grad spor.
 

Holbæk har indgået en aftale med Team Brask om at deltage i det danske, nordiske og skandinaviske Formel Ford-mesterskab. Danskeren har købt en Formel Ford-racer af Team Copytec, som samarbejder med Team Brask. Den danske bokser er således taget til England for at teste og ikke mindst få større forståelse for racersport.

Dennis Holbæk er dog ikke helt ubekendt med motorsport, idet han er en ganske god gokart-kører, men det har været boksning som Holbæk har haft mest succes med. Han dropper dog ikke boksekarrieren, men stiller stadig op til VM-kampe, men han har chancen for at satse på mere end en sport.

Benji

Læs mere om:
 • Dennis Holbæk Pedersen
 • Team Brask
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS