Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India F1 forlænger med Ferrari

Formel 1 
14/04/08 

Force India F1 ser ingen grund til at skifte motorleverandør. Derfor forsætter man også i næste sæson med Ferrari motorer i bilerne.
 

Ikke nok med at Force India netop har forlænget leveringsaftalen af kundemotorer med Ferrari. Man har også fået en aftale i stand om at Ferrari udstyrer motorerne med det nyudviklede KERS system.

KERS er et system som Ferrari har udviklet og som skal opsamle og gemme energi som bliver frigjort, for eksempel i forbindelse med nedbremsninger. Desuden får Force India også de samme elektriske systemer fra Magneti Marelli som Ferrari anvender. Systemer som kan bruges sammen med den reglements påbudte ECU som alle skal anvende.

Force India F1 vil dog ikke bruge Ferraris gearkasse, men videreudvikler istedet på deres egen gearkasse. Man har næsten afsluttet udviklingen af en ny meget hurtigt skiftende gearkasse som ventes at få debut i forbindelse med det ungarske Grand Prix.

Dons

Læs mere om:
  • Force India
  •