Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM præsentation

DTM præsentation i Düsseldorf

DTM
præsentation 

07/04/08 

Tæt ved 200.000 tilskuere mødte op i Düsseldorf til DTM præsentationen i går, hvor publikum og pressen for første gang i år kunne beskue alle kørerne og bilerne på en gang.
 

Denne sæson er der indtil nu tilmeldt 19 kørere til DTM mesterskabet, heriblandt en del nye unge kørere som for eksempel Christijan Albers, Oliver Jarvis og Kathrine Legge, sidstnævnte kommer i øvrigt fra Champ Car World Series, ligeledes er den tidligere Formel 1 kører Ralf Schumacher at finde i feltet, selvfølgelig sammen med en mængde 'gode gamle' DTM kørere.


Ralf Schumacher er ny kører i DTM feltet.
(Foto: Natascha Theisen)

Danmark er igen repræsenteret ved Audi køreren Tom Kristensen. Den syv dobbelte Le Mans vinder er igen tilbage i topform efter sin rygskade sidste sæson.


Tom Kristensen bliver ene om at forsvare de danske farver i DTM serien i år.
(Foto: Natascha Theisen)

Der er op til denne sæson blevet justeret lidt på DTM reglementet, hvor der blandt andet er blevet sat regler for i hvilket tidsrum kørerne skal afvikle deres pitstop, ligesom der er blevet justeret på bilernes vægt.
Det sidste betyder at 2008 modellerne skal veje mindst 1050 kg, 2007'erne 1040 kg. og 2006 racerne 1030 kg.

Ligeledes er der indført en 10 minutters warmup umiddelbart forud for løbet.Ligesom de sidste par år, er det kun Audi og Mercedes Benz der stiller op i DM mesterskabet.
(Foto: Natascha Theisen)

DTM sæsonen 2008 starter den kommende weekend, den 11. til 13. april 2008, på Hockenheim.

Natascha Theisen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 13/04/08 - Hockenheim - DTM
  •