Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP-Racings første test

Advan Cup 
06/04/08 
Yokohama

HP-Racing besøgte forrige weekend Sturup Raceway for at komme igang med årets første test-kilometer.
 

Testen i det sydsvenske foregik, trods vejret uden problemer for Nick Reimsø, der fik tilbagelagt en masse kilometer på banen.

Dan Birkelev var dog knap så heldig da han allerede efter seks kørte omgange fik problemer med bilen. Dan kunne lige så stille rulle bilen i pit, hvorfra han kune følge dagens forløb fra sidelinien.


(Foto: Motorsporten.dk)

Fejlen på bilen er dog fundet nu, og derfor ser Dan ekstra meget frem til teamets næste testdag på Padborg Park tirsdag den 08. april. Testdagen bliver i år teamets andet test-forløb, inden de igen tager til Sturup for at afvikle et sponsor-arrangement for knap 60 gæster.

Teamets tredje bil var også på banen med Thomas og Henrik som chauffører. De fik begge kørt en masse omgange på det svenske anlæg, så de med bilen i kroppen kan tage hul på en sæson i DEC med Nick Reimersø som sidste man i fører-trioen.

HP-Racing


Læs mere om:
 • Dan Birkelev
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Sturup Raceway
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her