Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Guldfugl til ARTS

DTC Cup 
03/04/08 

Autoforum Racing Team Silkeborg har nu deres anden kører klar til Peugeot 407 racerne, hvor de fortsætter traditionen fra sidste sæson, og sætter den regerende Renault Clio Cup mester i bilen.
 

Lige siden Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS) skrev kontrakt med Ronni Jensen som kører i den ene af 407'erne, har der været spekuleret meget i hvem der skulle køre den anden racer, flere kørere har været inde i billedet, og valget er nu faldet på nordmanden Petter Grandlund.

"Det har været et sejt træk at få alt på plads til denne sæson, der er blevet trukket i os fra alle sider" - oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo - "men med kontrakten til Petter Grandlund er jeg ret sikker på, at vi nok har den hidtil bedste kører i teamet. Vi har været så heldige at stort set alle vores tidligere sponsorer, har valgt at fortsætte med at støtte os, samtidig med at flere nye spændende sponsorer er kommet til."

Udover at have vundet det danske Clio Cup mesterskab sidste år for Pro Four Racing, har Petter Granlund blandt andet vundet det norske Peugeot 206 mesterskab samt den svenske S60 Challenge - dermed har han mesterskaber i alle tre nordiske lande.

"Det bliver vældig spændende at skulle deltage i DTC mesterskabet, specielt da jeg ikke tidligere har kørt i en DTC racer. Jeg går ydmygt til opgaven, både hvad angår bilen, klassen samt ikke mindst konkurrenterne" - udtaler Petter Grandlund - "Jeg har ikke nogen bestemt målsætning, bortset fra at gøre mit bedste, ligesom jeg også er sikker på at teamet gør det - så må vi justere målsætning og forventninger hen ad vejen."

"Vi ser meget frem til samarbejdet med Petter Granlund, der jo er blevet lært godt op indenfor dansk motorsport hos både Peter Faarborg og Pro Four Racing. Det vil helt sikkert også være godt for Ronni Jensen at få en så erfaren teamkollega" - slutter sportsdirektør Lars Vendelbo.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Ronni Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •