Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Første test i 2008

Danish
Touringcar
Challenge 

03/04/08 

Den umiskendelige lyd af forår bredte sig i går over Padborg Park. De sprøde toner af toptunede Chevrolet-motorer afbrudt af tordnende stilhed, fortalte i sit eget klare sprog, at årets første testdag var i gang.
 

Betingelserne var ikke de bedste med våd bane, så planen var at gennemføre en grundig shakedown.

I løbet af dagen nåede banen i perioder at tørre så meget op, at der reelt kunne testes. Henrik Lundgaard kunne dermed bedre sammenligne den nye bil med sidste års model, og han var absolut ikke utilfreds.
- Jeg synes det ser meget forbuftigt ud. Den er ikke så hård ved dækkene, men det er selvfølgelig en kombination af ny bil og de nye dæk, vi skal bruge i år.

For Michael Outzen var det ikke kun første tur i en Chevrolet, men tillige første gang han skulle prøve kræfter med en forhjulstrukken racerbil.
- Det var meget lærerigt. Der er stor forskel på den måde bilerne kører. Motormæssigt yder Chevrolet-motoren over et større område, så den er mere fleksibel. Jeg fik også lært, at der er forskel på, hvor hårdt jeg kan gå på curben. Men bilen er god.

Teamchef Kent Bo Steffensen var også tilfreds med dagen.
- Vi fik en masse grundlæggende ting på plads, og Michael fik prøvet bilen, hvilket var hovedformålet for ham. Vi fik også arbejdet med hele holdet, og det tegner rigtig godt. Faktisk, så tror jeg så meget på mekanikerne, at vi har fået fat i et par røde klovnenæser til kørerne. De hænger i sættevognen og bliver taget frem, hvis de laver fejl på banen.


(Foto: Claus Sjödin)

Chevrolet Motorsport Danmark

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  • Padborg Park
  •