Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Dansk team med engelske forbindelser

Rally 
27/03/08 

Escobar racing er forsat tilknyttet Ray Mallock Engineering i England
Escobar racing har siden købet at deres Opel Corsa Super 1600 været tilknyttet Ray Mallock Engineering i England, og det gode samarbejder forsætter også i denne sæson. Ray Mallock Engineering er et af Englands absolut fineste firmaer inden for opbygning af racerbiler til hele verden.
 

Ray Mallock Engineering Firmaet har over 100 specialister ansat til at bygge og servicere de mange biler der igennem årene har forladt firmaet.

Ray Mallock startede firmaet i 1984 og har siden haft stor betydning inden for udviklingen af de fleste former for motorsport. Firmaet der har til huse i Northamptonshire England har 4300 km2 til deres rådighed på egen fabrik. Der bliver omhyggeligt holdt øje med alt hvad der kommer ud fra Ray Mallock Engineering, og hver bil har derfor også sit eget nummer så specialisterne altid kan følge bilerne rundt om i verden, og derved kan tilbyde deres kunder de sidste nye opdateringer til netop deres racerbil.


(Foto: Escobar racing)

Guy Ruthven fra RML: Vi gør meget ud af altid at sørge for at vide hvor RML byggede biler befinder sig, og det er vigtig for os at være tæt knyttet med de mange teams der ejer bilerne. Vi udvikler ofte i samarbejde med de forskellige teams, forbedringer til bilerne i mange år efter at den har forladt os, og vi vil til hver tid kunne service bilen med de sidste nye stumper, når det skulle blive nødvendigt.

Escobar racing har med købet at deres Opel Corsa Super 1600, fået afskaffet sig en rigtig fin og særdeles velbygget racerbil, der selvom den er en af de ældste Super 1600 biler i klassen, absolut også må betragtes som en af de hurtigste. Teamejer Lars Kragh og 2. kører Jess Larsen brugte det meste at 2007 sæsonen på at vænne sig til deres nye bil, og er nu efterhånden blevet så fortrolig med den, at de mener at de nu kan få udbytte af Corsa´ens store potentiale og få det optimale ud af denne fantastiske bil.

Escobar racing er rigtig glade for at kunne forsætte samarbejdet med RML og har allerede haft mange fine dialoger med firmaet om nye opdateringer af bilen inden sæsonstart.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS