Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Escobar racing er klar til sæsonstart i april

Rally 
22/03/08 

Escobar racing v/Lars Kragh melder sig 100 % klar til sæsonstarten på Yokohama mesterskabet søndag den 6. april på Viking Park i Frederikssund. Teamet der i år har valgt udelukkende at satse på Yokohama mesterskabet har brugte rigtig mange timer på forberedelserne til den kommende sæson.
 

Mekanikerne har brugt vinteren på at gennemgå teamets Opel Corsa Super 1600. Bilen er blevet tjekket fra A – Z og der er uden tvivl ikke en bolt eller møtrik på bilen, som ikke er blevet efterset, skiftet eller spændt. Ny motor og gearkasse er monteret, og nu mangler der kun den sidste og afgørende prøvetur i bilen.

Mekanikerne i teamet har ikke haft tid til at nyde en lang og ellers velfortjent vinterferie. Ud over klargøring af racerbilen, har de også haft umådeligt travlt med opbygningen af den første Chevrolet Lacetti til den nye Chevrolet Rally Cup. Escobar racing indgik i sensommeren 2007 et samarbejde med Trio Biler i Ballerup om opbygningen af sådan en rallybil. Bilen er nu færdigbygget, synet og leveret til Trio Biler, som selvfølgelig håber på at flere ordrer på Chevrolet rallybiler vil følge efter.


(Foto: Escobar racing)

2 kører Jess Larsen: Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen. Vi har ikke været ud og kører siden Dm finalen i Bramming i november sidste år. Den lange vinterpause er altid en svær tid for en rallykører at komme igennem. De fleste løb bliver som regel afviklet inden for en periode på 7 måneder, og det får vinterpausen til at føles uendelig lang. Netop derfor føler vi os meget opsatte på at komme i gang.

Både Lars og jeg ved at bilen er optimal og kampklar, så nu er det bare op til os at få den først over målstregen.

Teamet har også brugt vinteren på at finde nye sponsorer til sæsonen 2008. Der skal mange penge til for at drive et professionelt rallyteam, og derfor har Teamchef Henrik Dernoff brugt mange timer på at skaffe de fornødne midler til Escobar racing.

Teamchef Henrik Dernoff: Som teamchef i Escobar Racing, er en af mine vigtige opgaver at finde nogle sponsorer, der er villige til at invester i vores rallyteam, så det giver os mulighed for at drive vores hobby på højeste plan. Vi har selvfølgelig store forpligtigelser over for de sponsorer. Det er vigtigt for os at de bliver eksponeret på bedste vis i dansk rally, og får så meget god reklame for deres investering som overhovedet muligt. Vi har allerede indgået sponsoraftaler med en del firmaer, og arbejder målrettet på at få endnu flere aftaler på plads. Alle mand i teamet er meget opsatte på at komme i gang, og vi glæder os rigtig meget til at tage hul på sæsonen i Frederikssund om 3 uger, slutter Henrik Dernoff.


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS