Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

”To generationer mødes”

Go Kart 
20/03/08 

I dagene fra torsdag den 27. marts til søndag den 30. marts 2008, når udstillingen ”Biler i Bella” løber af stablen, kan man møde racerkøreren Jason Watt side om side med sin ny lærling.
 

Lærlingen er gokartkøreren Andreas S. Hansen på 12 år der kommer fra byen Lille Skensved ved Køge. Andreas har siden 2004 har deltaget i en lang række nationale gokart konkurrencer under DASU.

Jason Watt har for sæson 2008 indgået en aftale med Klimaks Racing Denmark, som siden 2004 har stået bag Andreas. Aftalen omhandler et sponsorat til Andreas samt en yderst vigtig rolle som manager for det unge talent på hans vej frem i international motorsport.

Der vil disse dage være mulighed for en snak med Jason, Andreas og Andreas mekaniker samt en række sponserer og en række af folkene fra Klimaks Racing Denmark, som står bag Andreas.
Andreas og Klimaks Racing byder i løbet af weekenden på lidt at drikke til både nuværende og nye sponserer samt gæster, som måtte have lyst til at lægge deres vej forbi vores stand til en hyggelig snak.

Jason Watt vil på følgende tider være at finde på standen:
Lørdag d. 29/03 kl. 13.00
Søndag d. 30/03 kl. 13.00

Du finder os på stand nr. H010

Klimaks Racing Denmark
Michael V Larsen


Læs mere om:
  • Andreas Sebastian Hansen
  • Jason Watt
  • Klimaks Racing Denmark
  •      ASETEK SIMSPORTS