Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 5. time

ALMS 
15/03/08 

American Le Mans SeriesKampen om sejren er så småt ved at være kæmpet.
 

Mange inklusive mig selv havde set frem til en hård fight imellem Peugeot og Audi, men det er som om at gassen er ved at sive ud af den top strid. Peugeot 908 raceren står igen i sin garage og teknikerne fare rundt om den, og kæmper med at få hydraulikken til at fungere.

Imens det sker udbygger Audi Sport North America deres forspring på banen, og jeg tror at nogle tyske teknikere smiler lidt. Der er ingen tvivl om at Peugeot var den hurtigste bil i starten af løbet, men det hjælper ikke så meget når bilen igen står i garagen med tekniske problemer.

Imens Peugeot dropper ned igennem feltet, så er vi et kvarter inden i den 5. Time vidne til at den corvette som Jan Magnussen er én del af, kommer foran Peugeot’en, og samlet den corvette nu oppe på 10. Pladsen, imens de føre GT1 klassen.

Allan Simonsen er tilbage i Tafel raceren og han har netop sat hurtigste race omgang i den bil. Tiden var 2:03.370. Teamet er på 6. Pladsen i GT2 feltet.

Halvvejs inde i den 5. Time kommer Dindo Capello I audi nummer 1, bilen kommer tilbage på banen efter et planlagt pitstop og indtager 3. Pladsen efter den sidst tilbageværende Penske Porsche.

Jan Magnussen er tilbage i GT1 Corvetten der føre klassen. Hvis Jan og hans hold kammerater ikke indblandes i uheld på banen eller udsættes for mekanisk uheld kan de køre denne sejr stille og rolig hjem.

Vi har igen gult flag på hele banen denne gang skyldes det at Race Control Message: Didier Theys med Horag Racing Porsche RS Spyderen. Dog er Horag Racing Porschen kørt tilbage til pitlane for at blive tjekket.

Umiddelbart inden den 5. Time rinder ud, kommer Stephane Sarrazin igen på banen, men Peugeot 908’eren er 25 omgange efter den førende Audi R10 kørt af Dindo Capello, så de er stadig helt uden chance for at få et godt resultat med hjem fra USA. På den anden side er de nok vigtig for Peugeot at bruge tiden i løbet på at testes videre under race stress, som forberedelse til Le Mans.

Vi forlader den 5. Time med stadig at være under gult flag, da banen marschals er i gang med at reparere den ødelagte dæk barriere.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •