Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 4. time

ALMS 
15/03/08 

American Le Mans SeriesPeugeot har tabt i forhold til Audi og er stort set ude af topkampen. Desværre lader det til at Barazi er ude af løbet efter et uheld til holdkammeraten Jean-Christophe Ravier.
 

Peugeot brugte mere end 12 minutter i pitten, men heldigvis for dem begrænsedes tabet til 3 omgange, men det er selvfølgeligt stadig en katastrofe for Peugeot, for nu ser det sort ud i forhold til at vinde Sebring, og de kan heller ikke lægge det samme pres på Audi de næste mange timer.

Ikke langt inde i time 4, var den gal igen og denne gang var det en dansk deltager det skulle gå ud over. Barazi Epsilon teamet blev ramt af en alvorlig ulykke da Jean-Christophe Ravier røg af banen med et ordentligt brag. Teamet ser ud til at være ude af løbet og det er lidt uvist hvor galt det er gået for Ravier, men det siges han er bragt til det lokale medical center.

Stephane Sarrazin kæmper hårdt for at komme tilbage i løbet, og Equipe Peugeot Total vil gøre alt for at forblive i løbet, og de vil helt sikkert gerne op og presse Audi igen, men det ser lige nu lidt sort ud. Peugeot er stadig nede med 3 omgange i forhold til Audi.

Umiddelbart inden vi forlader den 4. Timer på Sebring sætter Chapman Ducote sin Aston Martin DBR 9 af i sving 10. Bilen blev dog ikke mere skadet end den kunne fragte sig tilbage til pitlane ved egen kraft.

Samtidig kommer Stephane Sarrazin i pit med Peugeot’en og bilen trækkes tilbage i garagen. Meget tyder på at de ikke har løst problemet med hydraulikken. Det betyder at Peugeot ikke har nogen chance for at vinde 12 timers løbet på Sebring i 2008.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •