Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 2. time

ALMS 
15/03/08 

American Le Mans SeriesTafel starter den anden timen med at sende Dirk Mueller tilbage i pit, med en ødelagt køler. Frustrationen lyser ud af teamet. Men det er ikke mindre hektisk hos Penske racing, som kommer i pit med en skadet racer.
 

Sascha Maassen kommer i pit med sin Penske Racing med røg eller damp ud af den. Efter kort tid finder man ud af at det er en vand lækage på bilen, og tækker bilen ind i garagen. Efter 18 ½ minut, var bilen igen klar til at blive trukket frem på pitlane, og hermed var den tilbage i løbet.

Marco Werner var ud og kigge på græskanten og det var lige et øjeblik hvor det så ud til at han ville tabe den, men han kom tilbage på banen helt uden skader på bilen.

Efter 1½ times racing holder Equipe Peugeot Total en komfortabel føring i løbet med næsten 32 sekunder ned til Andretti Green Racing der ligger nummer to med deres LMP2 racer.

Begge Audier kæmper for at blive inden i kampen og Audi nummer 1 med Dindo er 32 sekunder efter Peugeot’en, og den anden Audi kæmper i øjeblikket for at blive ved med at være på omgangshøjde med Peugeot’en … det lykkedes ikke. Kort tid efter blev Lucas Luhr Sat med en omgang af Peugeot 908’eren.

Umiddelbart herefter kommer Peugeot og Audi’en med Dindo i pit. Audi skifter chauffør og Tom Kristensen hopper i bilen, og i Peugeoten er der Pedro Lamy der hopper i bilen. Det betyder at Andretti Green Racing føre 12 timers løbet på Sebring med Marco Andretti bag rattet.

Hele pitstop runden betyder at top-9 på sebring alle er på omgangs højde, og det er stadig Peugeot der jagter bilen i front og efter en time og 40 minutter er det Penske Racing der føre løbet, med godt 10 sekunder ned til Peugeot’en. Men det ændrede sig umiddelbart efter da Penske racere kørte i pit til et ordinært pitstop. Peugeot tilbage i spidsen for løbet.

Barazi Epsilon ser ud til stadig og kæmpe med bilen. Det er nu J C Ravier der er i bilen, men de er 4 omgange efter den førrende bil, og har slet ikke speeden som en Acura eller Porsche spyder.

Hos Tafel racing er det Pierre Ehret der er i Ferrari F430 GT. Holdet ligger nummer 7 i GT2 klassen, og der er bestemt plads til forbedring. På den anden side så er der 10 timer tilbage af dette løb, så der kan nå at ske en masse.

Lucas Luhr der i øjbelikket køre Audi nummer 2 har som andre audi kørere været ud og røre ved graset i sving 10. Ifølge globecast radio har Audi kæmpet hele ugen med sving 10 der driller dem, og det fortsætter åbenbart i dag.

Umiddelbart inden 2 timers mærket blev nået kom Olivier Beretta med sin Chevrolet Corvette LS7 GT1 racer. Det er vist ikke bare bare et ordinært stop?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •