Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - warm-up

ALMS 
15/03/08 

American Le Mans SeriesNu er warm-up overstået på race day, og man fornemmer stemningen er ved at blive bygget op til et forrygende race på Sebring. Audi Sport North America var hurtigst med begge deres biler i denne afsluttende trænings session, og det burde udtrykke at de er klar at slå Equipe Peugeot Total, der var mere end 1½ sekund efter, men jeg er sikker på at dette ikke er det reelle styrkeforhold. Forvent 12 timers sprint !
 

Både Andretti Green Racing og Penske Racing vil øjensynligt være med i toppen af løbet når det grønne flag falder på Sebring om ganske få timer. Her taler vi om LMP2 biler og vi skal ikke underkende deres styrke. Det er sådan at hvis hele løbet bliver kørt under grønt flag, så skal en LMP1 diesel racer lave 3 extra pitstop i forhold til de nævnte LMP2 biler, omsat i tid er det tæt på 2 omgange. Det kan sætte tanker i gang.

Barazi Epsilon viste desværre endnu engang at de ikke er med helt fremme hvor der køres alvorligt stærkt. Til gengæld kan vi glæde os over at B-K Motorsports har fået genopbygget deres Lola B07/46 Mazda som forårsagde den kaotiske kvalifikation torsdag. De kørte ikke specielt hurtig, men var med, og jeg er sikker på at de skruer som vilde på den bil lige nu.

GT1 klasse bød på en kæmpe overraskelse, idet Bell Motorsports og deres Aston Martin DBR 9 var hurtigst med tiden 2:01.317. Corvette Racing var vist bare ude og køre en funktionstest, så de er sikre på at alt virker.

GT2 blev domineret af Risi Competizione og Flying Lizard Motorsports med Tafel Racing som runners up.

Nu kan vi bare slappe af indtil løbet flages i gang klokken 15(dansk tid).

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •