Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - fredagens træning

ALMS 
14/03/08 

American Le Mans SeriesDen afsluttende træning blev en blandet affære med Equipe Peugeot Total som hurtigste team. Der er ingen tvivl om at Peugeot er skuffet over at kvalifikationen endte som den gjorde, på den anden side er slaget jo ikke tabt endnu.
 

Vi må formode at man er ved at line op til race set up nu, og på den baggrund er det lidt tankevækkende at Penske Racing er så langt fremme. Jeg havde troet at Sebring løbet skulle blive kampen imellem de to diesel teams men jeg er ikke så sikker mere. Både Acura og Porsche har vist sig stærke og de vil helt sikkert gøre alt hvad de kan for at drille LMP1 bilerne.

GT1 klassen er hvor de hele tiden har været, eneste bemærkelses værdige i dag er at Bell Motorsports kom under 2 minutters grænsen, noget de ikke evnede under kvalifikationen torsdag. Det betyder dog ikke at de er i nærheden af at presse Corvetterne.

Gt2 klassen var domineret af Ferrari F430 GT der gjorde rent bord, og det er stadig ikke helt klart hvordan styrkeforholdet er imellem Ferrari og Porsche?

Det var som sagt sidste træning. Tilbage er nu blot morgenens warm-up og herefter 12 timers løbet.

Vejgaard

Læs alt om 12-timers løbet på Sebring.
Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •