Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 5 testsession

ALMS 
13/03/08 

American Le Mans SeriesEndnu engang var det Peugeot der trak det længste strå, og satte dagsordnen i LMP1 klassen. Det så ellers længe ud til at Audi denne gang ville være hurtigst med hen imodslutningen af denne træning satte Peugeot trumf på.
 

Equipe Peugeot Total satte tiden 1:45.989 kun 0.040 sekund hurtigere end nummer to der overraskende var Lowe`s Fernandez Racing og deres LMP2 Acura ARX-01B. Audi Sport North America besatte de næste to pladser.

Penske Racing var igen lidt usynlige i LMP2 klassen og det samme var Andretti Green Racing der tidligere hvade vist at de godt kunne køre stærkt.

Det er som om at dagens sessions er en blanding af forskellige formålfor de deltagende teams, men en ting er sikker, der vil blive kørt meget stærkt under kvalifikationen i morgen, og der vil komme nye kvalifikations rekorder i de fleste klasser.

Corvette Racing var igen teamet der satte dagsordnen i GT1, eller sagt på en anden måde, det var de eneste der kørte i klassen.

GT2 bød på en overraskelse idet Farnbacher Loles var hurtigst med deres Porsche 911 GT3 RSR, med tiden 2:02.594. Faktisk ser det lige nu ud til at Porsche har strammet op til denne sæson og at den opdaterede Porsche 911 GT3 RSR matcher Ferrari F430 GT, så der er lagt op til endnu en hård fight i denne klasse.

Allan Simonsen der køre for Tafel Racing i en Ferrari F430 GT ser ud til at være ved at finde et setup der passer holdet. Måske skal vi ikke fovente at det team kvalificere sig helt fremme i morgen, men vi kan godt forvente et godt race fra det her hold.

Test og kvalifikation køres i morgen på Sebring.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •