Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - 4 testsession

ALMS 
12/03/08 

American Le Mans SeriesOnsdagens første fri træning blev afviklet midt på formiddagen, og endnu engang tippede magtbalancen i toppen af feltet. Denne gang er det Audi Sport North America der er hurtigst med tiden 1:45.491, ikke en speciel hurtig tid, men måske en realistisk race pace tid?
 

Session varede kun 55 minutter og på den korte tid var der to rød-flags perioder først en der varede 7 minutter og til sidst en der varede de sidste 3 minutter af træningen.

LMP1 tyder på at der kommer en benhård kamp om både kvalifikatioene der køres i morgen, og hertil om sejren i selve løbet, og som det ser ud nu er Peugeot langt mere stabil end modellen vi så i 2007 sæsonen.

Andretti Green Racing overraskede igen i LMP2 klassen hvor de lavede den bedste tid som var 1:46.632. Penske Racing ser dog ikke ud til at have givet op, da de lavede 2. Og 3. Hurtigste tid.

Det danske indslag fra Bazazi Epsilon teamet må have seriøse udfordringer. Deres bedste tid var 1:50.643, og det er uden omsvøb bare slet ikke godt nok.

GT1 er en gentagelse af hvad vi hidtil har set. Corvette Racing med deres to Corvette C6.R. Vi havde endnu en session uden Bell Motorsports på banen, og man kan begynde at frygte om bilen overhoved kommer med i løbet.

GT2 klassen bød på Flying Lizard Motorsports som den hurtigste med deres Porsche 911 GT3 RSR og tiden 2:02.402. Allan Simonsen og Tafel Racing satte tiden 2:03.548, og det var 6. Hurtigste tid i GT2 klassen.

ECO Racing har fortsat ikke været på banen med deres nye Radical R10 ECO og jeg tvivler på at vi kommer til at se teamet i løbet.

Der er endnu en fri træning senere på dagen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •