Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Højris skifter både bil og team

Advan Cup 
10/03/08 
Yokohama

- men forbliver i samme klasse
Advan Cup køreren Lars Højris Nielsen fra Struer skifter efter en enkelt sæson i Advan Cuppen både bil og team, men han fortsætter dog i klassen endnu en sæson.
 

2007 sæsonen blev kørt hos Team Woman's World Lund Racing, hvor Lars Højris Nielsen stillede op i en Peugeot 206 GTI.
Det blev en læresæson som han sluttede i den tunge ende af feltet, men mange erfaringer rigere, noget der skal udnyttes i 2008.

For at få det bedst mulige afsæt til 2008, har Lars valgt at skifte over til Autoforum Racing Team Silkeborg, hvor han skal køre i den Peugeot 307 EPO II racer, der tidligere har givet både David Falch og Casper Lind Poulsen gode resultater med hjem.


2 X Lars (Vendelbo og Højris) giver hinanden hånd på 2008 sæsonen.
(Foto: ARTS)

"Med god opbakning fra mine sponsorer, samt efter at have været i en positiv dialog med ARTS teamet vinteren igennem, er der nu dannet basis for et spændende samarbejde for 2008 sæsonen" - udtaler Lars Højris Nielsen - "så nu er det bare om at få testet en del, da det er meget vigtigt i en klasse så tæt som Advan Cuppen at man stiller velforberedt allerede til det første løb."


Lars Højris' skal i 2008 deltage i Advan Cup med denne Peugeot 307 EPO.
(Foto: ARTS)

Lars starter sit testprogram på Jyllands-Ringen den 27. marts, og herefter bliver der tale om yderligere en del testdage inden sæsonen starter den første weekend i maj.

"Det er mit mål at slutte i top 5 i år i mesterskabet, og så gå efter sejren i 2009! - slutter Lars Højris Nielsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Lars Højris Nielsen
 • Autoforum Racing Team Silkeborg
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS