Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Første ARTS kontrakt på plads

DTC Cup 
07/03/08 

Autoforum Racing Team Silkeborg skrev i går kontrakt med den ene af de to kørere til teamets Peugeot 407 racere til Danish Touringcar Championship 2008.
 

Efter en kort, men imponerende, debut i Danish Touringcar Championship sidste sæson i en af teamets Peugeot 307 EPO racere, underskrev Næstved køreren Ronni Jensen en kontrakt, som sikre ham en plads i den ene af teamets Peugeot 407 racere i 2008 sæsonen.

Sportsdirektør Lars Vendelbo ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Ronni Jensen:
"Efter Ronnis to løbsweekender i vores 307 racer sidste år, var det tydelige at der var et godt potentiale i ham, derfor er jeg meget glad for at vi nu kan fortsætte samarbejdet, og videre udvikle hans talent. Jeg har på fornemmelsen at han kan komme meget langt" - udtaler Lars Vendelbo - "men det er ikke kun kørene der skal udvikles, også vores Peugeot 407 racere er blevet udviklet henover vinteren, hvor de blandtandet er blevet udstyret med en ny type spærredifferentiale, noget som drillede os en del i 2007 sæsonen. Derudover er motoren blevet opdateret, så ydelsen er hævet en del, og sluttelig har vi fået tilladelse til at flytte de bagerste støddæmpere, så vandringen på dem bliver større - alt i alt nogle spændende tiltag, som tilsammen bør gøre vores biler yderst konkurrencedygtige i DTC feltet."


I 2007 var Ronni Jensen flyvende i den gamle 307 model.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ronni Jensen debuterede i DTC ved løbet på Padborg Park i september 2007, hvor han kørte sig flot op i feltet og scorede point med det samme, selv om han kørte i teamets 'gamle' Peugeot 307 EPO racer - han sluttede endda som bedste ARTS kører i finale løbet.
Igen ved DM Finalen på Jyllands-Ringen viste Ronni gode takter, og han vandt placering på placering i det første at kvalifikationsløbene, indtil motorproblemer satte en stopper for hans deltagelse den weekend.

Det er disse gode resultater der nu har fået Ronni Jesnen til at skrive kontrakt med ARTS teamet for 2008 sæsonen, og han udtaler i den forbindelse:
"Oplevelsen sidste år var guld værd, så det bliver fantastisk at fortsætte samarbejdet med ARTS i år. Det har været en hård kamp at få alt på plads, finde de rette sponsorer og alt det der skal til, så det er en stor forløsning at kontrakten nu er underskrevet. Det er også vigtigt for mig at jeg har familiens opbakning, og de er lige som jeg, sikre på at det er det rette valg."


I 2008 sæsonen skal Ronni køre i ARTS teamets 407 racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg har haft en god dialog med teamet hele vinteren, og med de opdateringer som bilerne nu får, ser jeg fortrøstningsfuldt frem til sæsonen, hvor jeg håber på at være fuldt konkurrecedygtig i privat cuppen. Teamet tror på mig, jeg tro på dem! Nu hvor spændingen er udløst, kan jeg næsten ikke vente, med at komme ud og teste for første gang."

Netop test var noget af det Ronni manglede sidste år, da beslutningen om at køre sæsonens to sidste DTC afdelinger blev truffet i sidste øjeblik.
Derfor har teamet allerede nu planlagt et stort testprogram, så både Ronni og hans kommende teamkollega sammen med teamet kan stille bedst muligt forberedt til sæsonpremieren på Jyllands-Ringen den 3. og 4. maj.
Hvem der bliver Ronnis teamkollega i år er endnu ikke helt på plads, men sportsdirektør Lars Vendelbo oplyser at han i øjeblikket forhandler med flere interessante kørere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Lars Vendelbo
  • Ronni Jensen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •