Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Formen basket på plads

Le Mans 
26/02/08 

Le MansTom Kristensen kan efter Audis traditionelle fitness-uge i tyske Allgaü konstatere, at han fysisk er tilbage, hvor han skal være.
 

"Som sædvanlig har alle vi fabrikskørere været samlet for dels at pleje det sociale samvær, dels få en analyse af vores respektive form med henblik på at være bedst mulig klar til 2008-sæsonen. Mine tal var bedre end nogensinde, og under den afsluttende stroppetur over stok og sne til en bjergrestaurant fik de unge løver at mærke, at "der Alte" spræller endnu," griner en tilfreds nordjyde.

"Det er en enorm lettelse at få konstateret, at den hårde træning siden mit comeback har båret frugt. Der har meget naturligt været tvivlere, der ikke har kunnet forstå, at mine resultater på banen ikke har matchet mine tidligere præstationer. Her har jeg og teamet vidst, at min rolle på grund af mine manglende mesterskabsmuligheder har været en anden, men over for disse tvivlere kan jeg nu sort på hvidt dokumentere, at min krop ikke har taget skade af crashet på Hockenheim. Jeg får færre og færre symptomer, der minder mig om uheldet, og frem for alt ved jeg, hvordan jeg skal undgå dem. Det drejer sig om sund kost og den rette hvile op til test, så for eksempel lange flyture kan stadig påvirke mig. Her skal jeg altså bare sørge for at møde frem i god tid og blive aklimatiseret, så mærker jeg ikke svagheder i bilen," forklarer Tom Kristensen.

Medvirkende til den kraftigt forbedrede form er også, at den 40-årige ungersvend i vinterpausen har kunnet begynde at løbetræne igen. Tidligere i 2007-sæsonen var denne disciplin for hård for kroppen, men pausen fra racerbiler synes generelt at have haft en særdeles positiv virkning. 

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •