Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Rollcentre Pescarolo test

Le Mans 
24/02/08 

Le MansDer har i et stykke tidværet lidt stille omkring den karimatiske brite Martin Short, men nu er der for alvor fart på ham igen, og han er i fuld gang med at forberede sig til 2008 sæsonen.
Teamet har netop testet på Silverstone, hvor den nyeste Rollcentre Pescarolo Judd så dagens lys.
 

Testen forløb helt som planlagt, og der kom heldigvis ikke nogen uforudsete problemer. Bilen er næsten helt hvid kun dekoreret med et par X-markets stickers på. Lad os håbe der kommer lidt mere farve på bilen, da den ser noget kedelig ud lige nu.

Rollcentre Racing satser igen i år på succes i Le Mans Series og på Le Mans, og Martin Short er glad for at ACO har valgt at offentliggøre de deltagende biler så tidlig.
Det er nemmer at sælge reklamepladsen, når man kan fortælle hvor bilen kommer til at køre igennem hele sæsonen.

Sidste år blev Rollcentre nummer 4 på Le Mans, men da de godt ved at træerne ikke vokser ind i himmelen, så skal der arbejdes hårdt for at fastholde den plads i 2009, specielt set i lyset af at der kommer 6 diesel biler i LMP1 klassen.

Den nye Rollcentre Pescarolo Judd kørte Silverstone testen med en nye udviklings-splitter som Pescarolo teamet også har kørt med. Hertil også nye flaps, og det har forbedret aerodynamikken på bilen.
Bilen har fået helt nye hjulophæng, samt støddæmperer som passer bedre til Dunlop dækkene.
Til sidst har teamet installeret et helt nyt Judd-inspireret MoTeC traction control system.

Rollcentre Racing har rapportert tilbage til Pescarolo med deres erfaringer med bilen, og når alle data er samlet bliver den endelige 2008 aerodynamiske pakke bygget, og inden sæson starten vil Rollcentre Pescarolo Judd’en være fuldt opdateret til 2008 aero-spec.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Martin Short
  • Rollcentre Racing
  • Silverstone
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS