Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Tvist mellem Michael Outzen og JM Racing løst

DTC Cup 
05/02/08 

Efter at have kørt Danish Touringcar Championship for JM Racing i to sæsoner valgte Michael Outzen (Ringe) i vinterhalvåret at skrive kontrakt med et andet af klassens teams, Chevrolet Motorsport Danmark.
 

Imidlertid har der været en række kontraktlige forpligtelser mellem fynboen og hans gamle team, som har kunnet spænde ben for et sådant skifte, men parterne har nu fundet en fælles løsning, så Michael Outzen opfylder sin forpligtelse overfor JM Racing samtidig med, at han kan køre for sit nye team.

”Vi har fået løst de problemer, der lå i de kontraktlige forpligtelser,” siger teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted) fra JM Racing. ”Der var nogle ting, som skulle falde på plads, og de er nu blevet løst, efter at Michael har frikøbt sig fra sin kontrakt i henhold til de betingelser, vi i sin tid indgik kontrakten på.”

Selv om man fra JM Racings side stod til at skulle miste sin hidtil mest succesrige kører, var det også magtpåliggende for teamet, at parterne kunne komme videre.

”Det har også været vigtigt for os, at Michael kom ud at køre, for det kunne ikke være i nogens interesse, at han ikke gjorde det,” siger Jens Ole Mathiesen. ”Vi skilles i al fordragelighed, og han bliver løst af sin kontrakt. Vi siger ham tillykke med pladsen hos Chevrolet, og vi vil stadig følge ham, for vi føler, at vi stadig har en del af æren for hans position. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke.”

Michael Outzen selv er også glad for den aftale, han har indgået med JM Racing.

”Jeg er glad, for nu har jeg en tidligere arbejdsgiver, som ikke er sur på mig, og jeg kan se frem til en ny fremtid sammen med Chevrolet, hvor jeg kan fokusere på det frem for at skulle tænke på noget, som ligger bagved,” siger Michael Outzen. ”Vi har fundet en løsning, som begge parter kan være tilfredse med, og jeg ønsker naturligvis JM Racing held og lykke med den kommende sæson.”

JM Racing


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • JM Racing
  •