Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Comeback til Aston Martin

ALMS
GT Class 

20/01/08 

American Le Mans SeriesAllerede i den kommende sæson gør Aston Martin comeback i ALMS. Desværre ”kun” i GT2, det havde ellers pyntet med lidt konkurrence (og flere deltagere!) i det meget tynde GT1-felt.
 

Vigtigt for den noget skrantende serie er det dog, at der kommer et nyt mærke. Bilen er en helt ny Aston Martin Vantage og er den første (Chassis-nummer 001) bygget af Aston Martin Racing som anmeldes af ”Drayson-Barwell”.
Drayson-Barwell er et samarbejde mellem Lord Drayson, en tidligere politiker (var det mon noget for Hans Engell??) og det britiske racing-team ”Barwell Motorsports”, som deltager i det britiske GT-mesterskab.
Teamet bliver officiel samarbejdspartner med Aston Martin, og skal arbejde tæt sammen med fabrikken med udviklingen af bilen, som skal køre på Bio-Ethanol.

Allerede i 2007 indsatte Drayson-Barwell en bil i det britiske GT-mesterskab, som kørte Bio-Ethanol. Det passer jo alt sammen fint med den nye grønnere linie man forsøger at indføre i ALMS.

Den nye Drayson-Barwell Aston Martin Vantage stiller selvfølgelig op i ”British Racing Green” i ALMS GT2, hvor konkurrenterne hedder Panoz, Porsche, Ferrari og Ford.
Det er endnu ikke fastlagt, hvem der skal køre bilen.

Them

Læs mere om:
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •