Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Dan Clarke vil køre IndyCar

IndyCar
Series  

20/01/08 

Den engelske racerkører Dan Clarke, der i de sidste par sæsoner har kørt i Champ Car, jagter et sæde i den anden amerikanske formel klasse, IndyCar Series.
 

Dan Clarke mener at der er bedre muligheder for at komme til at tjene penge i IndyCar Series, Clarke vil gerne starte hos et mindre team for derefter at arbejde sig sin vej op i klassen, til et eventuelt sæde hos AGR, Penske eller Ganassi, selv siger han:
”IndyCar er en af de få serier i USA, hvor kørerne kan leve af at køre, og der er muligheder for at udvikle sig, Sam Hornish Jr startede hos Panther Racing, men arbejdede sig op til et Penske sæde, det samme gjorde Ryan Briscoe.”

Clarke sættes da også i forbindelse med et Panther sæde, som teammate til Vitor Meira, men der er hård kamp om Panther sædet, fra kørere som PJ Chesson, AJ Foyt IV og Nelson Philippe.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Dan Clarke
  • Panther Racing
  •