Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Formel 1-feltet komplet

Formel 1 
11/01/08 

Fisichella hos Force India
Giancarlo Fisichella blev sidste mand til at lukke feltet af for 2008. Den italienske kører må siges at være i sin Formel 1-karrieres efterår med en aftale med feltets måske dårligste team.
 

Ret beset vender Giancarlo Fisichella tilbage til teamet efter nogle år hos Renault, men det har efterhånden skiftet ejer utallige gange de sidste par år, og er nu ejet af en række indiske investorer. Og de har sendt et signal om at det ikke skal være økonomien der sætte en begrænsning. "Penge er ikke et problem længere - vi skal have kørere som vil presse teamet og give os en retning. Besætningen af Giancarlo Fisichella og Adrian Sutil er virkelig godt, både med speed og erfaring," siger Vijay Mallya der er en af ejerne af teamet. Vitantonio Liuzzi bliver teamets testkører.


Fisichella under en test i december for Force India - nu bliver han deres kører i 2008
(Foto: Force India)

Et af teamets helt store målsætninger er at få scoret nogle point, og ikke mindst undgå at blive placeret som nummer sidst i feltet. Det bliver - uanset økonomi og ambitioner - en vanskelig opgave. Men det er meget længe siden at selv Formel 1's dårligste team har så stærk en kørerbesætning!


Mike Gascoyne (th.) får en erfaren kører til at give input til udviklingen af raceren
(Foto: Force India)

Her kan du se en oversigt over Formel 1-feltet 2008

Benji

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Force India
  •