Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Første række til Nielsen og Simonsen

24H Series 
11/01/08 

24H Dubai: Lars Erik Nielsen og Allan Simonsen nummer 2 i kvalifikationen
Når 24-timers løbet på Dubai Autodrome starter i morgen klokken 11:00 dansk tid, er Proton Competitions Porsche 997 GT3 RSR på forreste række når starten går.
 

To af de fire kørere er danske, Lars Erik Nielsen samt Allan Simonsen, der satte tiden. Faktisk var Allan Simonsen hurtigst af alle indtil allersidste omgang af kvalifikationen blev kørt. Her blev han slået med sølle 0.162 sekund.


(Foto: Karsten Lemche)

- Det var spændende de sidste ti minutter, desværre blev Allans tid slået i sidste sekund. Men vi er med helt oppe foran, så det tegner godt for løbet i morgen, lyder det fra Lars Erik der fortsætter, min bedste tid sat på brugte dæk er 2:05, hvilket blot er tre sekunder langsommere end Allan. Så jeg er godt med hernede og tror på sejr.

Kvalifikationen er i øvrigt domineret af Porsche, der indtager de første 10 pladser i startopstillingen i morgen. Det BMW team som vandt sidste år, opnåede blot en 22. plads i kvalifikationen hele otte sekunder efter. Så det ser ud til en Porsche sejr i morgen. Og den skulle gerne gå til vogn nummer 31.

Følg racerløbet live på 24hDubai.com.

Karsten Lemche


Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Lars Erik Nielsen
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS