Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Franck Montagny dropper Formel 1

Formel 1 
04/01/08 

Franck Montagny dropper nu Formel 1 og vil i stedet prøve lykken i Champ Car World Series. Kampen om sæderne i Formel 1 er alt for hård.
 

Franskmanden Franck Montagny var for år tilbage vanevinder og total suværen i det der i dag hedder World Series of Renault. Det skabte en del interesse for køreren, og han blev hentet til Formel 1. Det blev dog ikke til det helt store for Franck Montagny, der har måttet nøjes med tjansen som test og reservekørere i flere teams.

Han har dog opnået at køre enkelte Grand Prixer. I 2006 kørte han for Super Aguri teamet i de eneste han Grand Prixer han har opnået. Senest i 2007 var han testkører for Toyota. Efter 2007 sæsonen gik jagten ind på et fast sæde, men eneste opnåelige mulighed var hos det nu tidligere Spyker team, i dag Force India, hvor han har testet et par gange. Han føler dog ikke selv at han har nogen chance i dette team, hvor han opfatter det som om at Giancarlo Fisichella er den største favorit til at få det ledige sæde, og opgiver nu helt at få et sæde i Formel 1.

I stedet vender han blikket mod USA og Champ Car World Series, men også et sæde i en LMP racer kunne være aktuelt.

Force India vil efter hvad forskellige efterretninger oplyser, offentliggøre deres kørersammensætning den 11. januar.

Dons

Læs mere om:
  • Franck Montagny
  •