Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Markussen tog sæsonens sidste sejr

Go Kart 
01/01/08 

Formel Ford-Danmarksmesteren slog alt og alle i indendørs kartrace
Det var ikke noget tilfælde, at Christian Markussen, Ishøj, vandt årets Danmarksmesterskab i Formel Ford. Han scorede flere points end Johan Jokinen, Frederiksberg, og de øvrige rivaler i klassen, og at Aquila-køreren har hurtigheden, beviste han på årets sidste dag.
 

Søndag den 30. december var godt 80 racerkørere fra de forskellige danske klasser – hvad enten det var Formel Ford, Advan Cup, Danish Touringcar Championship eller kartingsporten – i Århus, hvor de på den store indendørs bane Racehall i Viby kørte den såkaldte Bremerjagt.


(Foto: Torsten Palrum)

Her var det altså Christian Markussen, der var bedst. Han vandt således finalen med et par sekunders forspring til DTC-køreren Robert Schlünssen, Tyskland, og foran Ronnie Bremer/ChampCar-kører, Michael K. Christensen/ Formel BMW, Nicolaj Bøllingtoft/prof.kart-kører, Kasper Andersen/GP2-kører, Christian Bakkerud/GP2-kører og Allan Simonsen/Le Mans-kører.
Et meget stærkt felt.

Christian & Ole Markussen


Læs mere om:
  • Christian Markussen
  •