Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Bakkeruds konkurrenter ved at være på plads

Grand Prix 2 
27/12/07 

Her i julen har en del Grand Prix 2 kørere offentliggjort deres ny planer, og dermed er flere og flere af Christian Bakkeruds konkurrenter til den kommende sæson nu præsenteret.
 

Den seneste i rækken af kørere til Grand Prix 2 serien er englænderen Stephen Jelley, der i denne sæson har været med helt fremme i British Formula 3 Championship, hvor det også blev til et par sejre.
Stephen Jelley har skrevet kontrakt med ART Grand Prix, og han skal i første omgang deltage i GP2 Asia serien - vintermesterskabet - hvor han bliver teamkollega med Romain Grosjean der i år vandt Formula 3 Euriseries mesterskabet.

Danske Christian Bakkerud oplyste allerede den 1. november at han den kommende sæson skifter fra David Price Racing til Super Nova teamet, hvor han lægger ud med at deltage i GP2 Asia serien.

Grand Prix 2 feltet som det ser ud indtil nu:

TeamKørere
ArdenSébastien Buemi
ART Grand PrixLuca Filippi
Romain Grosjean
Stephen Jelley (kun GP2 Asia?)
BCNPaolo Maria Nocera
DamsJerôme D'ambrosio
Kamui Kobayashi
DurangoAlberto Valerio
Davide Valsecchi
Fisichella Motor SportAdrian Valles
iSportBruno Senna
Karun Chandhok
Super NovaChristian Bakkerud (kun GP2 Asia?)
Mike Convay

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Stephen Jellye
  • ART Grand Prix
  • Super Nova
  •