Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Audi R8 ombygges til CR-8

24H Series 
23/12/07 

Creventic BV har ombygget 2 Audi R8'er til at skulle deltage i Dubai 24 Hours. Den nye racerversion kalder de CR-8.
 

Bilerne skal deltage i løbet, men skal ikke opfattes som færdigudviklede racerbiler. De er kun let ombyggede med alle de sikkerhedsmæssige komponenter og en mild modifikation til motormanagement systemet, og det forventes at motoren yder ca. 430 hestekræfter.

Det er planen at bygge yderligere 4 biler når bilen er lidt mere udviklet.

Det er planen at den endelige racerudgave af Audi R8 skal bygges af carbon så alle plader bliver lettere end gadebilen. Hertil skal der lave flere ting så bilen bliver klar til endurance race.

Ud over Creventic BV, er Lehmann Motoren-Technik AG, den kendte VW / Audi tuners igang med at bygge en R8 således at den følger det kendte GT3 reglement, det skal kunne gøre at den ihvertfald kan deltage ved ‘Ring 24'.

Hvis du nu sidder og drømmer om at Audi fabrikken vil bygge en fabriks racer-udgave af R8 bilen, så vil jeg gætte på at du bliver skuffet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS