Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Mexico med igen

WTCC 
22/12/07 

Først var Mexico med, så var de ude, så var de med igen, for så at blive dømt helt ude af World Touring Car Championship kalenderen for 2008, men nu er de noget overraskende kommet med på kalenderen igen!
 

FIA World Touring Car Championship arrangørene har netop meddelt at der alligevel skal køres en mesterskabsafdeling i Mexico, det bliver ligesom i 2005 og 2006 på 'Miguel E. Abed racetrack of Puebla Amozoc'.

Ved de to foregående WTCC løb på Puebla, var det Fabrizio Giovanardi (Alfa Romeo) og Peter Terting (SEAT) der delte sejrene i 2005, mens Augusto Farfus (Alfa Romeo) tog en dobbeltsejr i 2006.

Gennemførelsen af løbet i Mexico, betyder at Zolder banen i Belgien mister den afdeling de var blevet tildelt. Men helt ude er Jerez endnu ikke, idet banen er stadig reserve for Scandinavian Raceway (Anderstorp i Sverige), såfremt banen ikke bliver klar med de forbedringer som FIA har pålagt dem.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jerez
  • Puebla
  •