Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Sæsonafslutning for JH Motorsport

Danish Endurance
Championship 

20/12/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter et rigtigt godt løb ved 4. og sidste afdeling af DEC, sluttede sæsonen for JH Motorsport . Der var ellers planlagt et afsluttende løb i Divinol Cup på Hockenheim, men pga. problemer med for mange tilmeldt i klassen, blev der ikke plads til Porschen ved det løb.
 


(Foto: JH Motorsport)

Sidste afdeling af DEC på Padborg Park forløb bare fint, da alt bare klappede og alt var rigtigt timet, undtagen at teamet ikke formåede at holde de 2 pit stop under safety car. Det gjorde Driving4fun teamet og det blev nok årsagen til at de vandt den sidste afdeling af DEC, og vi måtte se os henvist til 2. pladsen udtaler Jens Hansen.
Dog lykkedes det for Danny Rasmussen at sætte dagens hurtigste tid under løbet.

JH Motorsport har været ramt af mange irriterende uheld under hele løbsserien i år, - som kontakt med autoværnet, knækket trækaksler og motorophæng, men også helbredelsesmæssige problemer har både Danny Rasmussen og Jens Jens Hansen været ramt af. Danny, med køresyge problemer på Ring Djursland og Jens har været ramt af nedsat syn på det ene øje til 20% på grund af en transplanteret hornhinde på det ene øje. De kloge læger siger, at det bliver bedre og det forhåbentlig inden næste sæson.

Det lykkedes dog for teamet at slutte på en samlet 3. plads. Året 2007 sluttede for JH Motorsport med en Eventdag den.10. november på Padborg Park, hvor sponsorer, venner og bekendte var inviteret. Det blev en hyggelig dag med både sprint ture i Porschen og kør-selv ture i BMW biler.

Danny Rasmussen skal næste sæson køre med i Peugeot Spider Cup, derfor var JH Motorsport i efteråret, med en tur på Hockenheim for at teste denne, og det blev også med et fint resultat.


(Foto: JH Motorsport)

Danny var tilmeldt et 100 mile løb. Han startede langt nede i rækkerne, men det lykkedes, trods næsten konstant regnvejr at køre sig op på en fin 10. plads lige bag nogle af de store Porscher.

Hvad sæson 2008 vil komme til at indeholde for JH Motorsport vides endnu ikke, da der er pt. er mange ting i støbeformen som ikke her skal uddybes nærmere, men en ting står fast, nemlig at teamet vil hjælpe Danny Rasmussen igennem 2008 til et forhåbentlig godt resultat.

JH Motorsport vil også gerne her benytte lejligheden til at takke sponsorer for rigtig god støtte gennem sæsonen 2007 og samtidig ønske en glædelig jul og et rigtig godt nytår.


(Foto: JH Motorsport)

JH Motorsport vil også gerne sige tak til div. baner, dommere, løbsledelser og officials for sæson 2007.

Kim Træger


Læs mere om:
  • Danny Rasmussen
  • Jens Hansen
  • JHI ATS Motorsport
  •