Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Årets absolut sidste race

Go Kart 
19/12/07 

Motorsportsåret 2007 bliver behørigt afsluttet, når Vitesse Racing deltager i BremerJagten der afholdes på årets næstsidste dag, søndag den 30. december.
 

BremerJagten er en slags uofficiel, dansk udgave af Race of Champions, hvor 'alt, der har kørt stærkt i 2007' møder hinanden på tværs af klasser, i et kæmpemæssigt gokart-arrangement.

Løbet afholdes i RaceHall ved Århus, der med sine 1050 mtr. er Europas største indendørs gokart-bane og har op imod 200 deltagere i tre forskellige klasser: Junior (55 kg), Senior (70 kg) og XXL (100 kg).

En hurtig gennemgang af deltagerlisten viser, at der med garanti vil blive tæt, tæt kamp om såvel den individuelle sejr som team-mesterskabet...:

I Junior-klassen finder man blandt andre:
Kevin Magnussen - søn af Jan Magnussen og allerede sikret en international fremtid indenfor sporten - trods sine blot 14 år! Vinder af BremerJagten 2006 og NM i karting 2007...
Nicolai Møller Madsen - Dansk Kartingmester i 2007 i juniorklassen KF3...
Michelle Gattig - vinder af DM-revanchen i KF3 og altid lynhurtig...
Og så naturligvis Oliver Kristensen - søn af Tom Kristensen og efter sigende lige så talentfuld..!

I Seniorklassen springer især følgende navne i øjnene:
Michael K. Christensen - der i en alder af blot 17 år kan skrive såvel dansk- som tysk-, europæisk- og verdensmester indenfor karting på sit CV. Her netop modtaget et Formel BMW-scholarship på € 75.000 og betragtes som et af de største danske talenter nogensinde...!
Nicolai Bøllingtoft - International fabrikskører med adskillige karting-mesterskaber på samvittigheden...
Christian Markussen - Dansk mester 2007 i Formel Ford...
Christian Bakkerud - Succesfuld GP2-kører (GP2 = Formel 3000)...
Allan Simonsen - nr. 3 i dette års Le Mans i GT2-klassen i Porsche 996 og Australsk GT2-Mester i Ferrari...
Robert Schlünssen - Hurtig tysker, der flere gange i år har blandet sig i den danske DTC-top...
Sebastian Salinas - Ja, tidligere Vitesse Kart Racing-kører, nok DK's hurtigste og mest erfarne indendørs-kører...
Samt naturligvis Ronnie Bo Bremer - ex-Champ Car-kører (Champ Car = US Formel 1) og ham, alle gerne vil køre fra...

- for blot at nævne nogle ganske, ganske få af top-navnene på listen...!!!

Sammen med teamet Drive4Fun som Kennie kørte langdistance-løb (DEC) med tidligere i år, stiller Vitesse Racing med et team (- der til lejligheden er døbt 'Vitesse4Fun'!!!) bestående af Tommy Schröter og Per Rosenkilde-Hansen
(- begge vindere af DEC i Porsche 996 GT3) samt Christoffer Nygaard (- front-runner i den tyske SEAT SuperCup) og naturligvis Kennie Frydkjær Jensen og GammelSmølf - teamchefen selv, der efter flere års racer-tørke er blevet støvet af til lejligheden...! (- forholdsvis risikofrit, da det kun er de tre individuelt bedst placerede, der tæller til team-mesterskabet...!!!).

For lige at lære banen at kende, var Vitesse4Fun et smut forbi RaceHall i søndags og i god afstand fra begivenhederne (!!), kunne 'Den Gamle' se Christoffer, Kennie og Tommy kæmpe en tæt kamp omgang for omgang - Kennie sluttede med dagens hurtigste tid - men, "- han havde også en hurtig kart..!".

Hvordan det kommer til at forløbe til selve løbet er svært at gisne om - det eneste der er helt sikkert er, at der er lagt op til masser af spændende og underholdende race...

Du kan se den samlede deltagerliste her og se mere om RaceHall her

Skal du alligevel ikke arrangere nytårsaftensfest i år, bør du lægge vejen forbi RaceHall den 30. - det bli'r med garanti underholdende...!!!

- KRJ


PS:
Der er kun én kører i feltet, der i år har været hurtigere end Ronnie Bremer - så rygtet vil vide, at han har omdøbt løbet til 'Frydkjær Jagten'!!!
Eller måske 'Simonsen Jagten' da Ronnie vistnok har et udestående med Allan Simonsen efter ProAm-løbet ved Copenhagen Historic Grand Prix i sommer...?
Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS