Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Tom K trak de forsvarende mestre

Race of
Champions 

16/12/07 

Race of ChampionsTom Kristensen mod 2 x forsvarende mestre i Race of Champions!
Tom Kristensen fik en alt andet end en let lodtrækning til søndagens Race of Champions på Wembley, hvor 16 af verdens bedste kørere skal duellere i identiske køretøjer.
 

I holdkonkurrencen, hvor Tom Kristensen kører på et fælles skandinavisk hold med sin DTM-kollega Mattias Ekström, hedder modstanderen sidste års vindere, Finland. I den individuelle konkurrence, Race of Champions, trak Kristensen derpå ingen ringere end netop Ekström, der i parentes vandt titlen sidste år – tilmed ved at slå den ellers urørlige rally-verdensmester Sebastien Loeb i dennes rally-Citroën!


Audi-vennerne Kristensen og Ekström trak hinanden i Race of Champions. Sammen skal de i Nations Cup op imod de forsvarende vindere fra Finland.
(Foto: Nils Finderup)

”Det kunne næsten ikke være værre, men vil man vinde i dette mestermøde, skal alle jo besejres på et eller andet tidspunkt. I Nations Cup lægger jeg nærmest rutinemæssigt ud mod den nybagte F1-McLaren-kører Heikki Kovalainen, som lammetævede mig 3-0 sidste år. Jeg slog ham imidlertid for to år siden, så det bliver forhåbentlig mere tæt denne gang,” siger Kristensen.

Michael Schumacher, der gør comeback i racerløb efter at have trukket sig tilbage sidste år, var det store midtpunkt i lørdagens pressekonference. Tyskeren garanterer, at han er kommet for at have det sjovt – og for ikke at tabe! Den 7-dobbelte F1-mester trak den norske rallykører Henning Solberg og er havnet i den umiddelbart letteste pulje.

Søndagens løb vises på Eurosport.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Tom Kristensen
  • Wembley Stadium
  • 16/12/07 - Wembley Stadium - Race of Champions
  •      D4 Enterprise Solutions