Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Corvette bliver i ALMS

ALMS
GT Class 

13/12/07 

American Le Mans SeriesSelvom Corvette nærmest ikke har haft modstand i American Le Mans Series i 2008, har de valgt at blive i serien i den kommende sæson. Samtidig har de også offentliggjort, at de kommer til start ved 24 timers løbet på Le Mans.
 

Teamet er regerende mester i GT1 klassen, hvor der desværre ikke var megen modstand i 2007. Corvette håber på at der kommer mere modstand i den kommende sæson, da det vil presse teamet til at lave endnu bedre biler.

Steve Wesoloski siger, at grunden til at GM Racing stadig er med i American Le Mans Series er, at det også er en del af Corvette imaget at deltage i racing. Vi har altid den længste kø til autograf skrivnings sessions, og man skal værne om sine fans.
Det er nok ikke den endegyldige sandhed.
Man kunne forestille sig er der er en grad af sandhed i de rygter der svirre omkring GM frem imod det længe ventede 2010 ACO reglement, der stadig ikke er frigivet.

Corvette Racing forventer at teste de to helt nye Compuware Corvette C6.R biler til februar.
Corvette vil nærmest som sædvanligt, udeblive fra den officielle før-sæson test på Sebring. Til gengæld forventer de at være helt klar til sæson debuten ved 'Mobil 1 12-timers løbet' på Sebring den 15. marts.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Corvette Racing
  • Sebring
  • 15/03/08 - Sebring - ALMS
  •