Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Steffen Møller i Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

13/12/07 

207 Spider CupTeam Aarhus Racing har endnu ikke lagt sidste hånd på sæson 2008, men det ligger allerede nu fast, at den nordiske mester fra 2006 - Steffen Møller - der i 2007 blev nummer 5 i det nordeupædiske mesterskab i Formel Renault, skal igen ud at køre i Danmark i en af teamets ny indkøbte Peugeot Spider.
 

Der er endnu ikke sat endelig navn eller navne på de øvrige kørere.

Steffen Møller har sammen med manager Niels Brøchner, og en af hovedsponsorene fra aktivgruppen, valgt at give sine sponsorer i Danmark alt den PR der kan trækkes ved at gå ind i Spider Cuppen, og ved igen efter flere år i udlandet at deltage i Danmark, hvor han må være en af favoritterne.

Teamet stiller op til alle danske løb, og har udover Spider Cuppen, igen i år historisk motor sport med 3 BMW 2002 på programmet.

Udover Spider Cuppen arbejdes der stadig på et international sæde i Formel Renault eller formel Masters.

"Jeg håber meget på et sæde i en international serie, men spider cuppen er et godt redskab for mig, til at pleje mine danske sponsorer. Det har været svært at finde økonomien til en karriere i udlandet, men håber nu på at give mine sponsorer fuld valuta for pengene, når jeg stiller op til løb i Danmark" - udtaler Steffen Møller.

Niels Brøchner


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  •