Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj til Macau

Go Kart 
13/12/07 

Nicolaj Møller Madsen slutter en fantastisk sæson af med deltagelse i KF3 Asia- pacific CIK-FIA mesterskabet i Macau.
 

Efter en rejse over på over 14 timer, har teamet heldigvis et par dage i 26-28 grader til at få overstået det værste jetlag, inden det hele går løs, med de første træninger torsdag.

Der er indtil videre tilmeldt 14 kørere i junior klassen KF3, ud over Danmarks Mester Nicolaj Møller Madsen, har vice-mesteren Michelle Gatting, også valgt det fjerne løb som sæson afslutning.
Der deltager kørere fra 9 forskellige nationer, og deriblandt vice Europa mester Tom Grice fra England.
Carlos Sainz jr. søn af Spanske Carlos Sainz deltager også, i en Fernando Alonso kart med Genikart teamet. Sainz den tidligere dobbelte WRC rallyverdensmester, er nykåret verdensmester i rallyraid, med Kris Nissen´s VW team, men der udover har han også tid til at støtte søn i kart, inden det store Dakar rally starter lige efter nytår.

Nicolaj Møller Madsen kører i Macau gennem sit sædvanlige team WARD Racing fra Sverige, dog er aftalen denne gang lavet med TONY kart, så Team Møller Madsen skal stå sammen med TONY kart fabrikkens kørere, som blandt andre denne gang tæller en så rutineret kører som Verdensmester Marco Ardigo fra Italien.

Den Kinesiske halvø Macau, som ligger 60 km fra Hong kong, der tidligere var en Portugisisk koloni, har mange års traditioner for motorsport, og det er da også 4 gang at den permanente go-kart bane på 1200 meter ligger asfalt til løbet.
Løbet plejer at have stor publikums interesse, og i år kan det ligeledes følges satellit tv, hvis man indstiller sin parabol, som følger:
Satellite: AsiaSat2
Location: 100.5E
Transponder: 2A Ch1
Frequency: 4148.5MHz
Downlink Polarization: Vertical
Symbol Rate: 11.852Msps
FEC: ¾
Format: PAL

Dato Transmissions tid
15. dec. 2007 18:00 – 18:10 (10 mins) Lokal tid
16. dec 2007 18:00 – 18:10 (10 mins) Lokal tid

Løbet kan ligeledes følges live på følgende link:
live-macau.html

Nicolaj Møller Madsen køre denne gang med nr. 103 og Michelle Gatting med nr. 102.

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •