Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Et par kørerskift i A1 Grand Prix

A1 Grand Prix 
11/12/07 

A1 Grand Prix serien skal den kommende weekend køre deres første løb på Zhuhai banen i Kina, og forud for løbet har både det tyske og det mexikanske team skiftet deres kørere.
 

Hos A1 Team Germany var det planen at Christian Vietoris skulle køre løbet i Kina, som afløser for Michael Ammermuller, der mildest talt ikke klarede det for godt ved det foregående løb.
Michael Ammermuller kvalificerede sig ellers som nummer 4, men straffe i begge løb, sendte ham så langt bagud i feltet, at teamet kom hjem fra Malaysia uden point.
Derfor var det planen at Christian Vietoris skulle afløse Michael Ammermuller i Kina, men nu meddeler teamet at de skifter tilbage til Ammermuller!

A1 Team Mexico har ved de sidste løb kørt med Champ Car og Indy Car Series køreren Michel Jourdain, som konstant har ligget i pointene, alligevel har teamet nu valgt at skifte kører.
Som ny kører i teamet er valget faldet på David Garza, der tidligere har kørt både Champ Car Atlantic og Formula Renault V6.

Vi kan da lige tilføje at David Garza i 2008 skal deltage i Champ Car Atlantic serien, hvor han skal køre for Forsythe/Petit Racing.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Team Mexico
  • Team Tyskland
  • 16/12/07 - Zhuhai - A1 Grand Prix
  •