Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault er taknemmelige

Formel 1 
11/12/07 

– på Fisichella og Kovalainen
Renaults direktør Flavio Briatore har udtrykt sin respekt over for Giancarlo Fisichella og Heikki Kovalainen, efter at de ikke fik forlænget deres kontrakter for den kommende sæson.
 

Renault har annonceret at Fernando Alonso og Nilson Piquet Jr. skal køre for det franske team i næste sæson, dermed har teamet sagt endeligt farvel til Giancarlo Fisichella og Heikki Kovalainen.

Flavio Briatore ønsker begge kørere det bedste i fremtiden, mens han samtidigt roser dem, for det arbejde de har udrettet i hele denne sæson.
”Jeg vil benytte denne lejlighed til at rose både Fisichella og Kovalainen, for alt deres arbejde i gennem hele dette svære år. Vi forventede, at vi havde en konkurrence dygtig bil, men det viste sig ikke at være rigtig. Men i stedes får at ’surmule’ så arbejdede begge kørere hårdere, for at vende situationen.”

Teamet glæder sig over at have haft begge kørere ansat i deres svære år, hvor de mener at Fisichella har hjulpet meget med udviklingen af bilen, og de er stolte af at have givet Kovalainen sin første sæson i Formel 1.

Nu er Kovalainen måske på vej til McLaren eller Toyota, mens Fisichella har testet for Force India, så hvem ved, i øjeblikket kan alt ske!

Selch

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Heikki Kovalainen
  • Renault F1
  •