Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

BMW har frigivet Glock

Formel 1 
01/12/07 

Efter lidt spekulationer omkring Timo Glock’s kontrakt med BMW Sauber teamet, ligger det nu klart at han er løst fra sin BMW kontrakt, og derfor kan nu teste for Toyota teamet på Jerez i næste uge.
 

Timo Glock har skrevet en kontrakt med Toyota F1 Teamet for næste sæson, men der var lidt juridiske spekulationer om han fik lov at kører inden nytår, da hans kontrakt med BMW Sauber teamet gik indtil 31. december 2007.

Timo Glock har haft kontrakt med BMW som test kører i år, men efter diskussioner mellem BMW og Toyota, har Timo Glock nu fået lov at teste på Jerez i næste uge.

Der findes dog lidt betingelser, for at han kan få lov at deltage i testen. Han skal bære hjelm og kørerdragt uden nogen form for reklame, og han må ikke deltage i nogen form for PR eller marketings aktiviteter, for Toyota teamet i forbindelse med testen.

Timo Glock har i den forbindelse udtalt følgende:
”Jeg ved ikke hvad jeg vil kan udrette i mesterskabet. Det afhænger af hvordan bilen opføre sig, og de nye regler. Det ser ud til at blive mere krævende at være kører næste år. Det bliver et spørgsmål om at kunne passe på sine dæk, som ser ud som om de bliver hurtigere slidt end i år.”

Og Timo Glock afslutter med at sige:
”Jeg ved at jeg gerne ville score point konstant gennem sæsonen, det ville være en god start i min første sæson.”

Selch

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • BMW Sauber F1 Team
  • Panasonic Toyota Racing
  • Jerez
  •