Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

RSC Anderlecht præsenterer bil

SuperLeague 
29/11/07 

Fodboldklubben RSC Anderlecht præsenterede i går deres racer som skal deltage i SuperLeague Formula. Et kendt team skal stå for indsatsen i serien.
 

Da RSC Anderlecht i går præsenterede deres bil til indsatsen i SuperLeague Formula, offentliggjorde man også hvem der skal stå for alt det praktiske i forbindelse med afviklingen af løb osv.

Valget er faldet på Team Astromega som mange sikkert kender fra FIA Formel 3000. Teamet var i Formel 3000 et af de teams som bragte flere af dagens stjerner frem. Blandt andet har den dobbelte verdensmester Fernando Alonso, den tidligere Formel 1 kører og nu CCWS kører Justin Wilson og også Giorgio Pantano kørt for teamet, inden de rykkede videre til Formel 1.


Anderlechts racer
(Foto: SuperLeague Formula)

RSC Anderlecht præsenterede bilen på klubbens stadion i Bruxelles. Det bliver et travlt 2008 for klubben som udover de sædvanlige pligter i den belgiske turnering, også fejrer sit 100 års jubilæum, og nu også skal deltage i SuperLeague Formula. Team Astromega får også travlt. Udover at skal servicere Anderlecht, har teamet også forpligtiget sig til at servicere fodboldklubben Flamengo fra Rio de Janeiro i Brasilien, som også har tilmeldt sig SuperLeague Formula Serien.

Dons

Læs mere om:
  • RSC Anderlecht
  • Team Astromega
  •