Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Alonso kan få mere af samme skuffe

Formel 1 
28/11/07 

De seneste rygter peger i retning af at Renault henter deres fortabte søn tilbage - og sætter ham sammen med en ny kører, Nelsinho Piquet. Men det kan meget vel give lige så meget støj på linjen som det var tilfældet mellem Alonso og Hamilton hos McLaren.
 

Det er nemlig ikke fordi armbevægelserne er små når talen i Piquet familien kommer til at handle om ambitioner og evner. Renault har ellers talt om at der skal være et hieraki hos Renault, hvis/når man får Fernando Alonso tilbage. "Det er bedre at sætte alt ind bag én racer," har det lydt fra Pat Symonds.

Ikke desto mindre har Piquet senior indikeret at han slet ikke forventer at junior skal stå i skyggen af den tidligere verdensmester. "Han skal ind i Formel 1 og tænke på at uanset hvem der er på den anden side i pitten, skal han køre fra ham. Der er ingen anden vej rundt - enten er man så god eller ej," har han fortalt til en brasiliansk avis. Og på spørgsmålet om det kan forventes at han skal være andenkører, er han ikke i tvivl om det aldrig bliver tilfældet. "Hvis Nelsinho kører hos Renault sammen med Fernando og han er i stand til at slå ham i den første kvalifikation, vil det være en god start og en måde at begynde at demoralisere ham."

Hvis det bliver konstellationen hos Renault, så er det helt sikkert at der bliver ligeså mange verbale dueller som det var tilfældet i år. Og hvis ikke det bliver hørt mellem kørerne, skal Piquet senior nok skabe overskrifter i 2008.

Benji

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Nelson Piquet Jr.
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS