Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumi II byder sig til - hos McLaren

Formel 1 
27/11/07 

Der er et sæde ledigt hos McLaren teamet, og nu viser Ralf Schumacher offentligt sin interesse for sædet.
 

Ralf Schumacher fik ikke forlænget sin kontrakt hos Toyota teamet, og er i øjeblikket uden et sæde. Tidligere har han været sat i forbindelse med Force India - det tidligere Spyker team - uden at der dog endnu er kommet noget ud af den forbindelse.


Hvilken kørerdragt skal Schumi den yngre bære i næste sæson?
(Foto: Toyota F1)

Nu siger han selv at han er særdeles interesseret i det ledige sæde hos McLaren teamet. Direkte adspurgt siger han blandt følgende:

"Der er ingen tvivl om at det ledige sæde hos McLaren, er det mest eftertragtede af alle. Enhver har ønske om at sidde i det sæde. Fakta er dog at, der indtil nu, ikke har været nogen kontakt mellem mig selv og McLaren."

Man kan så begynde at spekulere i om Ralf Schumacher har en reel mulighed for at komme til at sidde i det ledige sæde hos McLaren, eller om det er ren taktik fra Ralf Schumachers side for at gøre opmærksom på sig selv.

Dons

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •      D4 Enterprise Solutions