Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

N.Technology arbejder på 2008 projekt

WTCC 
24/11/07 

N.Technology teamets chef, Mauro Spisz, håber at James Thompson’s indsats i dette års World Touring Car Championship vil overbevise en producent til at forhandle med teamet for næste års sæson.
 

James Thompson sluttede som nummer tre i World Touring Car Championship mesterskabet bag de to BMW kørere Andy Priaulx og Yvan Muller, og det endda i en Alfa Romeo 156 som der dårligt har været udviklet på, eller er blevet opdateret i næsten to år!

Den italienske producent har gradvis reduceret deres støtte til teamet siden 2005 sæsonen. Nu er Alfa Romeo’s 3-årige støtte i WTCC afsluttet og derfor søger N.Technology efter en ny samarbejdes partner til næste sæson.

”At vi slutter nummer tre i mesterskabet har kun forstærket vores kvalitet og viljen hos hele mit team. Jeg er sikker på at dette års resultat vil betyde at en bilproducent som overvejer et motorsports program vil tænke på os. I denne sæson har vi haft et meget lille budget, næsten ingen test, men alligevel har N.Technology vis commitment og professionalisme” - fortæller Mauro Spisz.

James Thompson, som er meget glad for teamet, tror også meget på at teamet vil få kontakt til en producent i næste sæson, som er interesseret i en eller anden form for samarbejde.

Selch

Læs mere om:
  • James Thompson
  • N. Technology
  •