Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toro Rosso starter 2008 med 2007 modellen

Formel 1 
19/11/07 

- og Fernando Alonso til Red Bull?
Toro Rossos teamchef, Franz Tost, afslører at Toro Rosso vil starte 2008 sæsonen i STR2 modellen, altså 2007 bilen.
 

Toro Rosso STR2, som efter manges mening er så godt som identisk med Red Bull RB3, får lov at starte 2008 sæsonen for Toro Rosso. Det siger teamchef Franz Tost i et interview med bl.a. en østrigsk avis.

Helt konkret udtaler han at man forventer at starte med STR2 i hvert fald i de fire første Grand Prixer. Grunden er den at skulle man opleve holdbarhedsproblemer med den "nye" så har man tid til at få rettet disse problemer. Arver teamet RB4 efter moderteamet Red Bull, så vil man ganske givet se visse problemer. I hvert fald hvis man overtager den gearkasse Red Bull udviklede til RB4.

Franz Tost bekræfter også det som mange rygter har mere end antydet, nemlig at Red Bull rent faktisk fører forhandlinger med Fernando Alonso.

"Fakta er at Fernando Alonso er uden en bekræftet kontrakt i øjeblikket, og han vil en gevinst for ethvert team. Så vidt jeg ved, så føres der forhanlinger mellem Red Bull og Fernando Alonso."

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  •