Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Timo Glock skulle være klar til Toyota

Formel 1 
19/11/07 

Timo Glock havde lavet en aftale med Toyota om et sæde i næste sæson, men en testkører kontrakt med BMW Sauber skabte problemer, som skulle løses hurtigt.
 

Nu ser det dog ud til at Timo Glock får et sæde i Toyota F1 bilen næste år, efter ’Contract Recognition Board’ har fældet dom i sagen, er Timo Glock nu fri til at køre for det japanske hold.

Sagen var sendt til ’CRB’ efter det kom frem at Timo Glock havde skrevet med Toyota. BMW Sauber havde en kontrakt med GP2 mesteren, som testkører i den kommende sæson, derfor blev sagen indgivet for ’CRB’.

Kort fortalt er ’CRB’ den overordnede enhed som har det sidste ord, når et Formel 1 team og kører skal tage stilling til en kontrakts faktiske ordlyd. I den forbindelse siges det nu at Timo Glock kan blive fritstillet fra sin testkører kontrakt hos BMW Sauber, hvorfor han kører for Toyota i 2008.

Dette betyder at BMW Sauber er nød til at skulle finde en ny testkører til 2008 og flere chauffører har været på tale. I øjeblikket menes det at 4 kørere er inde i billedet og det skulle være Marko Asmer, Adam Carroll, Christian Vietoris og Nico Hulkenberg.

Selch

Læs mere om:
  • Timo Glock
  •