Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kasper Nyman i Peugeot 106 Maxi

Rally 
16/11/07 

Danmarks nok allerstørste rallytalent kører Peugeot 106 Maxi i næste sæson. Kasper Nyman og Brian Madsen underskrevet den 11. november en aftale som sikrer Kasper Nyman en sæson i den Peugeot 106 Maxi som Brian har kørt i år.
 

”Kasper er et meget stort talent som har viljen og talentet til at gå hele vejen”. Kasper vil gøre en international karriere og i 2008 vil han erobre den danske rallyelite i en Peugeot 106 Maxi med 220hk.

Kasper Nyman Andersen indgår i et meget erfarent team som har stor teknisk ekspertise – og mange års erfaring inden for motorsport, og alt dette skal være med til at bringe Kasper tættere på sine mål.

Vi besluttede tidligere på året at bygge en Peugeot 106 Maxi magen til den vi allerede har. Ideen med det hele var at tilbyde et ungt talent med et stort potentiale en spændende rallybil. Med et komplet teknisk setup som skal sikre en optimal tilgang til topresultater såvel i ind og udland – er jeg sikker på at Kasper har alle forudsætninger til at udvikle sit talent udtaler Brian Madsen.


Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: