Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Rock and roll

Le Mans 
15/11/07 

Le MansTom Kristensen bruger som altid perioden efter sæsonafslutningen til at slappe af og holde formen ved lige på samme tid. Derfor undrer det næppe mange, at danskeren i disse uger atter er at finde under de sydvestlige himmelstrøg på Lanzarote, hvor menuen står på rock and roll.
 

Hver dag kører Kristensen nemlig med som instruktør i All bike Weekend-turene i Lanzarotes forunderlige natur, der består af vulkanklipper og benhård undergrund.

"Som jeg tidligere har sagt, kan jeg godt lide den barske natur og udfordringen på cykel, hvor hver eneste pedaltråd har en konsekvens, hvis ikke man er koncentreret. For mig er det god træning her efter sæsonen, for dels holder jeg mig i gang, dels kan jeg med cykeltræningen holde mig på den perfekte puls med henblik på at få kroppen op på samme niveau som før mit uheld i april. Jeg mangler endnu et par procent i at kunne klare samme spidsbelastninger gennem en længere periode, men det bliver bedre og bedre," siger Kristensen fra sydhavsøerne.

Blandt medinstruktørerne på Lasanta Sport er den tidligere Tour de France-rytter Rolf Aldag og den danske OL-vinder Gunnar Asmussen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •