Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Alister McRae kører RoC

Race of
Champions 

12/11/07 

Race of ChampionsAlister McRae vil deltage i dette års Race of Champions på Wembley , hvor han vil udfylde pladsen for sin afdøde bror, Colin McRae, når opvisningen køres den 16. december.
 

Colin McRae’s yngre bror har tidligere del taget i Race of Champions og har sagt at han vil forsvare sin brors ære. Colin McRae vandt World Rally Championship i 1995 og omkom i en helikopter ulykke tæt ved sit hjem tidligere på året.

”Det bliver blive svært at deltage, men når Colin deltog, så gav han den ’hele armen’ og lavede et godt show” fortalte Alister og forsatte ”Jeg kender Colin så godt at han ikke ville have at jeg bare sad og funderede over tingene”

”Det vil være svært at deltage i stedet for ham, men jeg håber på at vi kan gøre ham ære ! Han har et ’rygte’ for at gøre det godt ved Race of Champions, så det er en ære at køre for ham.”

Frederik Johnsson, præsident for organisatorerne IMP, tilføjer: ” at miste Colin var en stor tragedie. Han var en af sportens mest elskede deltagere og en god ven, vi vil alle ære hans minde på Wembley”

Alister har faktisk kæmpet mod sin bror i Race of Champions. I 1998 kørte de to brødre mod hinanden i finalen. Colin vandt det opgør, men det viser at vi nok skal kigge efter Alister når Race of Champion bliver kørt.

Selch

Læs alt om Race of Champions
Læs mere om:
  • Wembley Stadium
  • 16/12/07 - Wembley Stadium - Race of Champions
  •