Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Speedcar Series

Stor interesse for Speedcar Series

Speedcar Series 
08/11/07 

Forleden blev Speedcar Seriens biler og enkelte kørere præsenteret i Bahrain på Grand Prix banen. Der var en meget stor menneskemængde til stede.
 

Speedcar Series som får officiel debut d. 26. januar i Dubai, afholdte forleden en forpremiere på serien i Bahrain. En meget stor menneskemængde var mødt frem på Bahrain International Circuit for at tage de nye racere i nærmere øjensyn.

Efter dømme af den store interesse allerede ved præsentationen, så venter arrangørerne af Speedcar Series sig meget i fremtiden. Seriens første løb køres i Dubai i slutningen af januar måned 2008 og løbskalenderen fortæller at serien afvikles sideløbende med den også nystartede GP2 Asia serie. Desuden skal der også køres som supportklasse ved i hvert fald ét Formel 1 Grand Prix.


Sådan ser bilen ud...
(Foto: Speedcar Series.com)

Speedcar bilerne er meget lig de NASCAR biler vi kender i dag. Planen er at 24 identiske V8 motoriserede biler skal stille til start. Man har allerede fået lavet kontrakt med flere kendte kørere. Bl.a. kan man finde Jean Alesi, Johnny Herbert, Stefan Johansson, Narain Karthikeyan, Ukyo Katayama, Gianni Morbidelli og flere andre i feltet. Og så får de noget at køre om. Førstepræmien for at vinde serien er fastsat til $ 600.000.


og her den 6,0 liters motor
(Foto: Speedcar Series.com)

Man har lovet en optimal dækning af løbende idet man har lavet aftale med FOM om produktionen af tv-billederne. Hvorvidt løbende kommer på danske kanaler, eller om hvilke satelit-kanaler de evt. kommer på, er endnu ikke kommet oplysninger frem om.

Dons

Læs mere om:
  • Sakhir
  •      ASETEK SIMSPORTS