Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Singapore har store visioner

Formel 1 
05/11/07 

Selvom Formel 1 gadeløbet i Singapore i 2008 bliver deres første Formel 1 løb, så har arrangørene og Singapores regering allerede nu store planer for motorsporten i fremtiden.
 

Formel 1 gadeløbet i Singapore i 2008 bliver ikke bare det første Formel 1 løb i landet, det bliver samtidig det første Formel 1 løb som køres som aften/nat løb.

Det at Singapore har fået lov til at afholde et Formel 1 har fået landets politikere til at se mulighederne indenfor motorsporten, derfor har de nu besluttet, at der skal bygges en permanent motorbane tæt ved Changi Airport.

Der er i første omgang tale om en 'Grade 2' bane, der ikke er oppe på Formel 1 standard og sikkerhed, men hvor der skal dog skal kunne køres mindst 3 internationale løb, samt 2 natinale løb hver sæson.

Udover selve racerbanen, skal der på området ved Changi også anlægges en go kart bane samt et køreteknisk anlæg.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 28/09/08 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS